Menu

#4 - Gerard Cox

loading player

In de Sterren op het Doek-podcast hoor je wat je niet zag in de gelijknamige televisieserie. Sterren op het Doek is een pure interviewpodcast, gepresenteerd door Özcan Akyol. Gasten waarmee hij spreekt zijn onder anderen: Janny van der Heijden, Eva Jinek en Gerard Cox. De televisie-uitzending van Sterren op het Doek is elke zaterdag rond 20.35 uur te zien op NPO 2.

#4 - Gerard Cox 2020/11/21, 21:55
#4 - Gerard Cox

De rasechte Rotterdammer Gerard Cox wordt in het Oude Luxor Theater geportretteerd. In een openhartig en ontroerend gesprek met Özcan Akyol praat Gerard over zijn enerverende carrière, zijn adoratie voor zijn vader en hoe het is om zelf vader te zijn.

#3 - Janny van der Heijden 2020/11/14, 22:02
#3 - Janny van der Heijden

In plaats van een tent vol thuisbakkers, staan in deze aflevering drie getalenteerde kunstenaars tegenover de culinaire grande dame van Nederland: Janny van der Heijden. In een persoonlijk gesprek ontdekt Özcan Akyol de vrouw achter het bakken en vertelt Janny hoe cruciale momenten in haar leven haar tot een sterke vrouw hebben gemaakt.

#2 - Adriaan van Dis 2020/11/07, 22:00
#2 - Adriaan van Dis

In deze aflevering spreekt Özcan met presentator en schrijver Adriaan van Dis. De locatie voor het interview is de gymzaal van Adriaans oude school. Of 'de zaal der vernedering', zoals Adriaan het noemt.

#1 - Eva Jinek 2020/10/31, 22:00
#1 - Eva Jinek

In de eerste aflevering van de MAX-podcast Sterren op het Doek praat Özcan Akyol met niemand minder dan de altijd gedreven Eva Jinek. Als talkshowpresentator heeft ze de touwtjes sterk in handen. Nu levert ze zich over aan Özcan en hebben de twee een openhartig gesprek over haar achtergrond en haar moederschap in combinatie met haar ambities en carrière.

Eva Jinek - Teaser 2020/10/28, 14:42
Eva Jinek - Teaser

Na de uitzending van Sterren op het Doek op zaterdag 30 oktober, hoor je hier de uitgebreide versie van het gesprek tussen Özcan Akyol en Eva Jinek.